26 d’oct. 2012

Arròs caldós amb bolets



Aquesta recepta d'arròs incorpora pocs ingredients. En una entrada anterior us explicava que us aniria bé guardar a la nevera un pot de vidre amb arròs que haureu aromatitzat amb bolets secs. Amb això i una mica de brou de pollastre, tindreu un arròs caldoset per llepar-se els dits.

Ingredients per a 2 persones:
  • 200 grs d'arròs amb bolets secs
  • 1 ceba petita
  • 1 primentó roig petit 
  • 1 dent d'all
  • 1 tomàquet madur
  • 4 tallets de cansalada viada
  • Bolets o xampinyons
  • 1400 cc de brou de pollastre
  • Sai i oli
Elaboració:
Poseu en un casso a calentar el brou de pollastre. Mentrestant, poseu al foc una cassola amb una mica d'oli d'oliva. Trinxeu la ceba i el primentó i ho sofregiu. Afegiu l'all i el tomàquet. Talleu a trossets petits la cansalada viada i la incorporeu al sofregit. Doneu-li unes voltes i afegiu l'arròs amb els bolets secs. Enrossiu una mica l'arròs i afegiu el brou de pollastre ben calent.
Quan porti bullint uns 10 minuts, afegiu els bolets i les carxofes (en aquesta ocasió són de conserva, les carxofes casolanes). Si els bolets o les carxofes són frescos, els incorporeu al sofregit juntament amb l'arròs.
Rectifiqueu de sal i deixeu coure fins que l'arròs estigui al punt (entre 18 i 20 minuts).















 









Cap comentari:

Publica un comentari