30 d’oct. 2012

Sultanes de coco i fruites






El diumenge me va sobrar un culató de coco ratllat (uns 200 grs.) i ara, després de sopar, he pensat en aprofitar-lo preparant unes sultanetes de coco. No és que tingués massa ganes d'estar-me a la cuina, però aquesta recepta i amb aquesta quantitat no costa gaire de preparar. Ara ja està, en 15 minuts, feina feta. Ha valgut la pena. La llàstima és que les sultanes de coco no són "santo de mi devoción", però algun ratolinet hi haurà que en treurà profit.

La recepta original que tinc només porta com a ingredients ous, sucre, coco ratllat i llimona ratllada però des de fa anys que he variat aquesta recepta incorporant fruites dessecades.
Si us decidiu a fer-les necessitareu:

Ingredients (per a 24 sultanes aprox.)

  • 2 ous
  • 200 grs de coco ratllat
  • 150 grs de sucre
  • Pell de llimona ratllada
  • 5 o 6 orellanes
  • 1 grapadet d'aranyons dessecats
  • 1 grapadet de panses 
  • Opcional: un xorret de Cointreau, rom o qualsevol altre licor que us agradi
  • Paperets mida trufa

Elaboració:

Bateu els ous fins que estiguin ben muntats. Afegiu el sucre i continueu batent. Incorporeu el coco, la pell de llimona,  les fruites (que primer haureu tallat a trossets petits) i el xorret de licor i remeneu amb comtpe.
Ompliu els paperets amb la massa i poseu al forn (que haureu escalfat a 200º) i coeu les sultanes durant 10 minuts.



















Cap comentari:

Publica un comentari