18 de nov. 2012

Arròs amb costella i caragols



Ingredients per a 4 persones:

  • 400 grs de costella de tossino tallada a trossos petits
  • 1 bon grapat de caragols
  • 4 carxofes
  • 400 grs. d'arròs
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 2 tomàquets petits madurs
  • 1 fulla de llorer
  • 1 lt d'aigua o brou de pollastre (si el voleu fer caldós, una mica més d'aigua)
  • Oli i sal


Per a la picada:
1 dent d'll
8 ametlles torrades
1 culleradeta de pebre roig
Julivert

Elaboració:
En una cassola amb oli calent enrossiu la carn, afegiu la ceba trinxada petita, el pebrot i la fulla de llorer.
A mig coure la ceba, afegiu el tomàquet ratllat i deixeu fer el sofregit.
Mentrestant feu la picada amb l'all, les ametlles, el pebre roig i el julivert. Deixateu-la amb una mica d'aigua.
Quan el sofregit estigui fet, afegiu els caragols i la picada i ho deixeu bullir uns 5 minuts.
Afegiu l'arròs i les carxofes tallades primes  i li doneu un parell de voltes. Afegiu l'aigua o el brou calent i deixeu coure durant 18 minuts aprox. 

Podeu variar la recepta utilitzant costella de porc i pollastre, conill o també hi podeu afegir alguna altra verdura com bajoques.

*La recepta de les imatges s'ha preparat per a 2 comensals i la recepta escrita és per a 4.



Cap comentari:

Publica un comentari