8 de des. 2012

Bròquil mudat (o crema de bròquil amb tòfona)



A casa ens agrada el bròquil. Normalment ens el mengem simplement bullit amb una mica de patata. O si en sobra, ens agrada sofregidet amb uns allets tendres. Deliciós.

Però l'altre dia vam veure a la televisió que preparaven aquesta crema de bròquil amb tòfona i vam pensar que havia arribat l'hora de "mudar" el bròquil que ens dóna el nostre hort.

Ingredients:

  • 1 bròquil
  • 1 patata (opcional)
  • Aigua
  • 1 tòfona (de les de conserva)
  • Sal
  • Oli d'oliva


Elaboració:

Bulliu el bròquil amb la patata. Un cop bullit, li afegiu la tòfona i li passeu la batedora fins que quedi una crema ben fina. Afegiu un raig d'oli d'oliva i rectifiqueu de sal.

I ja teniu una manera diferent de menjar-vos aquesta verdura de temporada.












Cap comentari:

Publica un comentari