8 de des. 2012

Fideus a la cassola amb pollastre, carxofa i bròquil



Avui m'ha vingut de gust un plat de cullera i he pensat en fer uns fideus a la cassola amb un pit de pollastre que tenia al congelador i unes verdures de temporada de l'hort: carxofes i bròquil.

Ingredients (2 persones):
  • 1 pit de pollastre
  • 1 ceba petita o mitja de gran
  • 2 grans d'all
  • 1 tomàquet
  • 1 rameta de julivert
  • 4 carxofes
  • Uns brotets de bròquil
  • 1 culleradeta de pebre roig
  • Sal i oli d'oliva
  • 600 ml de brou de pollastre
  • 150 grs de fideus (dels que estan foradats)



Elaboració:

Poseu una mica d'oli d'oliva en una cassola de fang. Talleu el pit de pollastre a daus i l'enrossiu a la cassola. Afegiu la ceba trinxada. Quan la ceba hagi agafat color, afegiu l'all, doneu-li dues voltes i afegiu el pebre roig. Després, el julivert i el tomàquet. Quan el sofregit estigui fet, poseu el bròquil i la carxofa. Doneu-li un parell de voltes i afegiu el brou de pollastre calent. Deixeu bullir durant uns 10 o 12 minuts. Passat aquest temps, afegiu els fideus i ho deixeu coure fins que estiguin cuits (en aquest cas uns 9 minuts). 

Si voleu podeu fer una picada amb un all i una mica de julivert i l'afegiu 5 minuts abans d'apagar el foc.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada