27 de gen. 2013

Sípia estofada amb carxofes


Ingredients (2 persones)

  • 4 sípies de mida mitjana
  • 4 carxofes
  • 1 ceba petita morada
  • 1 tomàquet ratllat
  • 2 grans d'all
  • 2 patates
  • Sal, oli i pebre negre

Per a la picada:

  • 1 grapat d'ametlles
  • 1 gra d'all
  • 1 branca de julivert



Elaboració:

Netegeu i feu a trossos la sípia. Poseu una cassola al foc amb una mica d'oli d'oliva i rossegeu la sípia. Afegiu la ceba trinxada i quan sigui rossa, incorporeu els alls trinxats i el tomàquet ratllat.

Quan el tomàquet sigui cuit, afegiu les patates esverlades i les carxofes. Doneu-li un parell de voltes i cobriu d'aigua.

Deixeu coure uns 15 minuts i afegiu la picada que haureu preparat amb les ametlles, un gra d'all i el julivert. Deixeu coure fins que les patates i les carxofes siguin cuites.

Al moment de servir poder afegir un parell d'ous durs.







  • Cap comentari:

    Publica un comentari