8 de febr. 2013

Arròs amb corder i carxofes



Ingredients (2 persones):
  • 200 grs de carn de corder desosada tallada a trossets menuts*
  • 140 grs d'arròs
  • 1 porro
  • 1/4 de primentó roig
  • 2 alls tendres
  • 2 carxofes
  • 1 carlota
  • 1 tomata ratllada
  • 500 cc de brou de pollastre (també ho podeu fer amb brou de verdures)
  • Sal, oli i pebre
*En aquesta recepta hem utilitzat cuixa de lechal desosada.

Elaboració
Saleu i pebreu la carn. Fregiu-la en una paella amb una mica d'oli. Quan sigui rossa, afegiu el primentó, el porro, la carlota, els alls tendres, les carxofes tallades primes i la tomata ratllada.
Afegiu l'arròs a la paella i el barregeu amb la resta d'ingredients durant un parell de minuts. Afegiu el brou calent i manteniu a foc viu durant 5 minuts. 
Baixeu la potència del foc, rectifiqueu de sal i deixeu coure entre 12 i 15 minuts, depenent de si l'arròs us agrada més o menys cuit.
En apagar el foc, deixeu reposar l'arròs un parell de minuts abans de servir.


Cap comentari:

Publica un comentari