25 de febr. 2013

Coquetes de sagí i ametlla


Ingredients:

  • 2 ous
  • 200 grs de sagí
  • 200 grs de sucre
  • 100 grs d'ametlla molta
  • 2 paperets de gasosa o 1 sobre de llevadura Royal
  • 1 pell de llimona ratllada
  • Farina, la que admeti

Elaboració:

Bateu els ous i afegiu el sucre. Barregeu bé i afegiu el sagí en textura pomada i la pell de llimona ratllada. Mescleu bé, incorporeu l'ametlla i després la farina, on haurem barrejat els paperets de gasosa.

Afegiu farina fins aconseguir una massa amb consistència que no s'apegue a les mans. Feu una bola amb la massa, la poseu en un bol i la deixeu reposar a la nevera un parell d'hores.

Esteneu la massa amb un corró i amb un motlle aneu fent les coquetes. Poseu-les en una llauna i pinteu amb ou batut.

Calenteu el forn a 160º i coeu les coquetes fins que estiguin daurades, aproximadament uns 15 minuts.

Deixeu refredar abans de treure de la llauna.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada