18 de març 2013

Pasta amb botifarra d'arròs i carxofa


Ingredients per a 2 persones:
  • 140 grs de pasta (en aquest cas petxines tricolors)
  • 2 botifarres d'arròs i pinyons
  • 3 carxofes
  • 1 all tendre
  • 1 ceba tendra
  • Sal i oli


Elaboració:
Peleu i talleu la carxofa. Poseu una paella amb una mica d'oli i fregiu la carxofa (a foc suau), al cap d'un parell de minuts afegiu la ceba tendra tallada en juliana. Quan sigui quasi cuit, afegiu l'all tendre i la botigarra tallada a rodanxes.
Mentres haureu bullit la pasta (seguint les indicacions del fabricant). Quan sigui cuita, l'escorreu i l'afegiu a la paella. Ho salteu tot durant 1 o 2 minuts i ja podeu servir.
Podeu afegir una mica de parmesà ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari