21 de març 2013

Carxofes estofades amb pernil


Ingredients:
  • Carxofes
  • Ceba tendra
  • All tendre
  • Pernil salat
  • Vi blanc
  • Llorer
  • Sal i oli

Elaboració:
Una altra recepta amb carxofes, aprofitant les que vam collir el diumenge a l'hort. En aquest cas les hem netejat, trossejat i escaldat durant 4 minuts amb aigua salada i amb unes gotes de llimona.

En una cassola hem posat una mica d'oli, hem sofregit una ceba i un all tendre. Mentres, hem tallat a trossos petits el pernil. Quan la ceba ha començat a fer-se transparent, hem afegit les carxofes escorregudes i el pernil. 
Hem afegit una de vi blanc i una fulla de llorer, hem tapat la cassola i ho hem deixat coure fins que les carxofes han estat tovetes.

Aquestes carxofes poden servir com a plat o també com a guarnició, tant de peix com de carn.

Cap comentari:

Publica un comentari