2 de març 2013

Cóc amb nous i panses


Ingredients:
  • 6 ous
  • 4 gotets de sucre
  • 1'5 gotets d'oli de girasol
  • 2 gotets de llet
  • 6 gotets de farina fluixa
  • 1 sobre de llevadura Royal
  • La pell d'una taronja ratllada
  • Nous 
  • Panses
  • Rom
Nota: la mida dels gotets és de 125 ml. Podeu utilitzar farina especial per a bescuits, que ja porta la llevadura incorporada, en aquest cas no s'ha de posar el sobre de Royal.

Elaboració:
Poseu les panses en remull amb rom. Munteu les clares a punt de neu i reserveu.
Bateu els rovells amb el sucre, afegiu l'oli, la llet, la pell de taronja ratllada i barregeu bé. Afegiu la farina poc a poc, pasant-la per un colador, per a que no es facin grumolls.
Coleu les panses i afegiu el rom a la mescla. Incorporeu les clares muntades poc a poc i ho remeneu amb compte. 
Aboqueu la massa en una llauna on haureu posat un paper de forn. Repartiu al damunt les nous i les panses.
Poseu al forn, que tindreu escalfat a 160º, durant 50 minuts aproximadament. Podeu comprovar si està cuit punxant amb un agulla.
Un cop fora del forn i quan s'hagi refredat una mica, espolseu amb canyella en pols i sucre.

Cap comentari:

Publica un comentari