28 d’abr. 2013

Arròs amb conill i caragols


Ingredients per a 4 persones:
  • 300grs. d'arròs
  • 1/2 conill tallat a trossos petits
  • 1 bon grapat de caragols cuits
  • 3 carxofes
  • 8 bajoques de les amples
  • 1 primentó verd italià
  • 1 tomàquet petit madur
  • 1 ceba petita
  • 2 dents d'all
  • Julivert
  • 1.200 ml de brou de pollastre


Elaboració:
En una cassola amb oli enrossiu el conill. Jo ho faig en una cassola a part perquè així no esquitxa tant com si ho faig directament a la paella.

Mentre es fa el conill, talleu les verdures: la ceba, el primentó, l'all, el tomàquet, les bajoques, la carxofa al darrer moment per a que no es faci negra.

Poseu la paella al foc amb una mica d'oli, afegiu el conill, la ceba i el primentó. Quan la ceba estigui dauradeta, afegiu l'all, el julivert i el tomàquet. Quan el sofregit estigui fet, poseu els caragols, les bajoques i la carxofa, doneu unes voltes i afegiu l'arròs.
Enrossiu l'arròs durant uns minuts i afegiu el brou de pollastre calent. Prepareu una picada amb una dent d'all i una mica de julivert. Afegiu la picada a l'arròs i rectifiqueu de sal. En total l'arròs ha de coure entre 17 i 18 minuts, dependrà de la varietat i si us agrada més o menys cuit.
Tanqueu el foc i deixeu reposar tres o quatre minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari