30 de juny 2013

Cigrons amb pernil i primentons del piquillo



No us ha passat mai arribar a casa i no tenir res preparat per dinar? Per això és important tenir semrpe el rebost ben proveït, encara que sigui amb uns productes tan bàsics com un pot de cigrons cuits i una llauneta de primentons del piquillo.

Ingredients per a 2 persones:
  • 1 pot de cigrons cuits
  • 2 o 3 talls de pernil salat
  • 1 dent d'all
  • 3 o 4 primentons del piquillo
  • 1 ou dur (opcional)
  • Sal, oli i pebre


Elaboració:
Talleu l'all a làmines i poseu-lo a daurar en una paella amb una mica d'oli. Afegiu els primentons tallats a tires i deixeu que es coguin a foc lent. Incorporeu el pernil salat tallat a trossets i doneu unes voltes.
Afegiu els cigrons escorreguts i ho salteu tot junt durant tres o quatre minuts.
Serviu acompanyant d'un ou dur.

Cap comentari:

Publica un comentari