16 de jul. 2013

Espaguettis amb salsa pesto de primentó del piquillo


Agafant la idea de la salsa pesto genovesa i volent aprofitar un culató de nous i pinyons, vam preparar aquesta recepta.

Ingredients:
Un grapat de nous
1 grapadet de pinyons
1 gra d'all
3 primentons del piquillo
Oli d'oliva
Formatge parmesà
Orenga
Espaguettis

Elaboració:
Poseu en una picadora els fruits secs. Tritureu-los. Afegiu l'all, els primentons del piquillo i l'oli d'oliva. Ho tritureu tot. Afegiu un pessic d'orenga i el formatge parmesà que ratllareu al moment.
Barregeu tot junt.
Mentre feu la salsa, bulliu la pasta, en aquest cas, uns espaguettis.
Poseu la salsa en un bol i afegiu dos o tres cullerades de l'aigua de bullir la pasta, que farà la salsa més lleugera i es repartirà millor entre els espaguettis. Un cop la pasta estigui al punt de cocció, la poseu al bol amb la salsa, ho remeneu bé i ja podeu emplatar. Ratlleu una mica més de parmesà per damunt dels espaguettis.
Si feu més quantitat d'aquesta salsa, la podeu congelar i us servirà per a un altre dia.

  • .

Cap comentari:

Publica un comentari