16 d’ag. 2013

Amanida d'estiu de fesolets i cansalada


Una típica amanida de llegums amb hortalisses especialment indicada per preparar aquests dies tan calurosos. I també d'aprofitar el bon preu en que ara podem trobar la major part dels ingredients.
En aquesta recepta hem preparat una vinagreta de melmelada de primentó escalivat, que podeu substituir per una vinagreta clàssica.

Ingredients:
  • Fesols cuits
  • Tomàquet
  • Primentó verd
  • Primentó roig
  • Cansalda fumada
  • Ous durs


Per a la vinagreta: 
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de xerès
  • Melmelada de primentó escalivat
  • Sal


Elaboració:
Trinxeu a dauets petits les hortalisses i les poseu en un bol juntament amb els fesols cuits.
Mentre, salteu en una paella la cansalada tallada a tires. Feu la vinagreta i afegiu-la al bol. Remeneu amb compte. Emplateu i acabeu decorant amb un ou dur.

  • .

Cap comentari:

Publica un comentari