15 de set. 2013

Cóc de llet amb melmelada de préssec


Encara ens queda algun pot de melmelada de préssec de l'any passat i com aquesta setmana volem fer la de la temporada, hem pensat que podríem fer un cóc i utilitzar-ne un pot.


Ingredients:

  • 4 ous
  • 2 gotets (mida iogurt) de sucre
  • 1 gotet d'oli de girasol
  • 1 gotet de llet sencera
  • 4 gotets de farina
  • 1 sobre de royal
  • 1 pot de melmelada de préssec
  • 1 grapat de pinyons


Elaboració:

Prepareu el cóc com us vam explicar en aquest enllaç. Quan estigui cuit, el treieu del forn, repartiu al damunt un pot de melmelada, afegiu uns pinyons i torneu a posar-lo al forn durant 5 minuts. I ja teniu unes bones postres per acompanyar el cafè del diumenge.

  • .

3 comentaris:

  1. UUhhmmmm... què bo !!
    Passa't pel meu bloc que hi trobaràs una sorpresa!
    Cuinar per als meus
    http://cuinarperalsmeus.wordpress.com/

    Una abraçada,
    Laura

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Hola Laura,
      moltes gràcies per la teva "sorpresa". Aquests dies estic una mica enfeinada i no tinc gaire temps per dedicar-lo al bloc i menys per a cuinar, per això he trigat en contestar-te. Ja me passaré pel teu bloc, per veure quin tipus de cuina t'agrada, quines receptes has publicat, ...
      La veritat és que m'agradaria dedicar-hi temps a visitar els blocs de gent amb la que compartim aquesta sana afició que és cuinar. Poder compartir experiències, saber quins ingredients, quins mètodes d'elaboració s'utilitzen, etc. és molt enriquidor, serveix per conèixer també altres territoris, altres tradicions, ...
      Però, com t'he dit abans, entre la feina, l'hortet (potser has vist que aquest estiu hem fet moltes conserves, més algunes que encara no he pogut publicar) i la col·laboració que tinc amb una entitat cultural i musical de la meva ciutat ( justament la majoria d'activitats són els caps de setmana, que és quan puc cuinar), no queda gaire temps per res. Potser a vegades volem fer massa coses, ... i no en fem cap de bé!
      Vull agrair-te altre cop el detall que has tingut amb mi i sobretot felicitar-te pel premi que t'han concedit.
      Una abraçada.

      Suprimeix
  2. Ostres Núria! avui t'has ficat a la cuina en sèrio eh!! si em fessis escollir no sabria pas cap on tirar... aquest clàssic de iogurt però amb aquesta cobertura ha d'estar diví!

    ResponSuprimeix