15 de set. 2013

Trottole amb saltat de primentons i pollastre


Ens agrada la pasta i al rebost a part dels tradicionals macarrons i espaguettis, sempre tenim alguna altra varietat una mica diferent. Actualment podem trobar facilment moltes classes de pasta a qualsevol supermercat. En aquesta ocasió hem utilitzat uns trottole, que hem cuinat d'una forma molt senzilla, amb un assortit de primentons, uns de la varietat "italians" i un altre de la varietat pebre ros, que ens va regalar l'amic Jordi Valero del seu hort del Mas del Molinàs. Si voleu fer aquesta recepta, podeu utilitzar els primentons que més us agradin.


Ingredients ( 2 persones)
  • 1 primentó verd italià
  • 1 primentó roig italià
  • 1 primentó ros
  • 5 xampinyons
  • 1 pit de pollastre
  • 160 grs de trottelle
  • Sal
  • Oli
  • Pebre negre
  • Orenga

Elaboració:

Talleu el pit de pollastre a dauets, salpebreu-lo  i poseu-lo a daurar-se a una paella (millor si és tipus wok) amb una mica d'oli d'oliva.
Quan el pollastre estigui ben daurat, afegiu els primentons tallats a rodanxes. Eviteu remenar-los i no tireu la sal fins més tard, perquè sinó els primentons soltaran l'aigua i no quedaran el cruixents que volem.
Afegiu els xampinyons i aneu saltant verdures i pollastre. Les verdures han de quedar al dente. 
Calculeu el temps de bullir la pasta per a que estigui a punt al mateix temps que ho estiguin les verdures.
Escorreu la pasta i afegiu-la a la paella, afegiu una mica d'orenga i salteu-ho tot junt durant un parell de minuts per a que es barregin els sabors i ja podeu emplatar.

  • .

Cap comentari:

Publica un comentari