30 de des. 2013

Brossat amb xips albergínia



Ja us vam explicar en una altra entrada, la de les croquetes d'albergínia, que aquest estiu vam deshidratar albergínies.
En aquesta ocasió les hem emprat per preparar un aperitiu. Només cal que agafeu un brossat o mató de qualitat, espolseu amb una mica de flor de sal (si pot ser del Delta, cal fer país), un bon raig d'oli d'oliva d'alguna de les sis denominacions de qualitat que tenim a Catalunya, i acabeu amb uns xips d'albergínia. 
També ho podeu preparar amb uns xips de carxofa.

Receptes relacionades:


2 comentaris:

  1. M'encanta el mató, i els xips de verdures, o sigui que si em poses davant aquesta tapa...no en queda per ningú més! Petons!

    ResponSuprimeix
  2. M'encanta el mató, i els xips de verdures, o sigui que si em poses davant aquesta tapa...no en queda per ningú més! Petons!

    ResponSuprimeix