28 de febr. 2014

Pasta de full farcida de porros, xampinyons i gorgonzola


L'altre dia vam publicar la recepta d'una trena de pasta de full farcida de carxofa i cansalada fumada i avui en publiquem una altra amb un farcit diferent, però igual de fàcil de preparar: pasta de full amb porros, xampinyons i formatge Gorgonzola.

Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full
  • 2 porros
  • 6 xampinyons
  • Formatge Gorgonzola (amb Roquefort també queda molt bò).
  • Oli, pebre i sal
  • Ou per pintar


Elaboració:

Talleu els porros a trossets i poseu-los a coure a foc moderat en una paella amb una mica d'oli. Mentre, lamineu els xampinyons i els afegiu a la paella. Poseu una mica de sal i pebre al gust.
Quan els porros i xampinyons estiguin cuits, ho poseu en un escorredor per elimina l'excés d'oli i ho deixeu refredar una estona.
Agafeu la làmina de pasta de full i aboqueu el farcit al mig. Repartiu pel damunt els trossos de formatge. Doneu forma a la trena i pinteu amb ou batut.
Poseu al forn prèviament escalfat a 190/200º i ho deixeu fins que la trena estigui daurada. 
Si proveu de fer aquesta trena, segur que la fareu més d'un cop. 

1 comentari:

  1. Núria! Quina delícia de trena! Aquest farcit ha de ser un vici! Bravo.

    ResponElimina