15 d’oct. 2014

Arròs de tardor


Ingredients per a dos persones:
  • 1 pit de pollastre a dauets
  • Bolets (al vostre gust, tant per la varietat com per la quantitat)
  • 1 bon grapat de caragols
  • 1 primentó verd del tipus italià
  • 1/2 primentó roig
  • 1/2 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1 tomàquet madur
  • 1 culleradeta de pebre roig
  • 160 grs d'arròs (en el nostre cas arròs bomba Ricentum)
  • 1 lt de brou de pollastre (la quantitat pot variar una mica en funció de la mida de la paella, com més gran, més brou s'evaporarà).
  • Sal.
  • Oli.


Elaboració:

Poseu la paella al foc amb una mica d'oli. Sofregiu els daus de pollastre, quan siguin rossos, afegiu la ceba i aneu sofregint. Incorporeu els primentons, els alls trinxats. Finalment, afegiu el tomàquet i el pebre roig. Quan el sofregit estigui fet, afegiu els bolets. Doneu un parell de voltes i incorporeu l'arròs. Enrossiu tot una mica. Per últim afegiu els caragols i el brou de pollastre.
Deixeu coure durant a 5 minuts a foc fort i després, a foc moderat fins que l'arròs estigui a punt. Recordeu que la cocció varia en funció de la varietat. 
Deixeu reposar entre 3 i 4 minuts abans de servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada