14 d’oct. 2014

Polpets amb patates



Ingredients per a 4 persones:
  • 16 polpets (dependrà de la mida, si són molt petits, posar-se 5 per comensal)
  • 1 ceba grossa
  • 2 grans d'all
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 culleradeta de pebre roig
  • 1 fulla de llorer
  • 5 o 6 grans de pebre negre
  • 4 o 5 patates
  • Sal
  • Oli
  • Julivert


Elaboració:

Poseu una cassola a foc viu i afegiu els polpets. Quan hagin soltat una mica d'aigua, afegiu un bon raig d'oli d'oliva, la fulla de llorer i els grans de pebre i deixeu que els polpets agafin color. Reserveu-los.
En el mateix oli, feu el sofregit amb la ceba ratllada, els grans d'all trinxats, els tomàquets i el pebre roig. Mentre es fa el sofregit, esberleu les patates.
Afegiu al sofregit, les patates i els polpets i doneu un parell de voltes. Saleu. Cobriu d'aigua i deixeu coure fins que estiguin les patates i polpets cuits. 
Espolseu una mica de julivert trinxat pel damunt. 
I a sucar-hi pa!


  • .

Cap comentari:

Publica un comentari