17 de juny 2015

Magdalenes de xocolata



Ingredients:
  • 4 ous 
  • 250 grs de sucre 
  • 250 grs d’oli de girasol 
  • 150 ml de llet 
  • 300 grs de farina 
  • Xocolata ratllat (al gust) 
  • 1 sobre de llevadura Royal o 3 paperets de grasiosa 
  • Pell de llimona ratllada (opcional) 
  • Motlles de magdalena 


Elaboració
Bateu els ous amb el sucre. Quan els ous estiguin ben muntats, afegiu poc a poc l’oli. 

Seguidament la llet. Remeneu bé. Incorporeu la xocolata ratllada i la farina (on haureu barrejat la llevadura). Remeneu amb compte, procurant que quedi esponjós. 

Amb aquesta pasta, ompliu els motlles fins la meitat, espolseu una mica de sucre al damunt i poseu al forn, previament escalfat a 170º, uns 20 minuts. Per assegurar-vos que estan ben cuites, punxeu-les amb un escuradents.


  • .

Cap comentari:

Publica un comentari