20 de nov. 2017

Mandonguilles amb pesto i salsa de tomata

foto de Núria Gómez Pujol.

Ingredients:

  • Picolat (barrejat de vedella i tossino)
  • Pesto
  • Xampinyons (opcional)
  • Tomata
  • Sal
  • Oli


Elaboració:

Salem la carn, afegim 2 o 3 de cullerades de salsa pesto al picolat (hem utilitat 1/2 kg de carn entre vedella i tossino). Afegim 4 o 5 xampinyons trinxats el més menut possible. Ho pastem tot perquè quede ben integrat i donem forma a les mandonguilles.





Posem una paella al foc amb oli d'oliva i fregim les mandonguilles. Mentre, triturem un pot de tomata (en el nostre cas és una conserva feta a casa).



Escorrem les mandonguilles de l'oli i les afegim a una cassola on incorporem la tomata. Ho deixem coure fins que la tomata estigue fregida. No cal afegir cap condiment, ja que l'aufàbiga del pesto li donarà sabor a la tomata.


1 comentari:

  1. Mmm....el pesto li deu donar un toc extraordinari a les mandonguilles! Que booooo!
    Petons i bona setmana,
    Olga

    ResponElimina