7 de febr. 2018

Cigrons amb carxofes



Ingredients per a 4 persones
  • 1 pot de cigrons cuits 
  • 150 grs de cansalada a trossets 
  • 1 ceba 
  • 2 grans d'all 
  • 2 tomates 
  • 6 carxofes 
  • 2 ous durs
  • Picada de julivert i ametlles
  • Pebre roig 
  • Sal 
  • Oli d'oliva 
Elaboració

En una cassola amb una miqueta d'oli, saltar la cansalada (jo no li poso molta quantitat, només una mica perquè li deixi gust). Reservar. 

Fer un sofregit amb la ceba trinxada, l'all i la tomata ratllada. Quan estigui ben fet, afegir una mica de pebre roig i les carxofes tallades a quarts. Incorporar l'aigua i deixar coure uns 15 minuts o fins que les carxofes estiguin quasi fetes. 

Fer una picada amb unes quantes ametlles torrades i julivert. Posar els cigrons cuits i la picada a la cassola i deixar coure uns 5 minuts més. Acompanyar al moment de servir un parell d'ous durs.

Aquests tipus de plats són inclús més bons d'un dia per a l'altre.



1 comentari: