19 de febr. 2018

Tonyina en escabetx


Ingredients per a 2 persones:

  • 2 filets de tonyina
  • 4 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branqueta de frígola
  • 1 branqueta de romer
  • 10/12 grans de pebre negre
  • 1 culleradeta de pebre roig
  • 1/2 gotet de vi blanc
  • 1/2 gotet de vinagre
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina


Elaboració:
Enfarinar els filets de tonyina i fregir-los amb oli d'oliva. Reservar.

En una paella alta posar una mica d'oli d'oliva i deixar escalfar. Afegir els grans d'all, el romer, la frígola, el llorer i el pebre negre. Deixar enrossir una mica els alls i afegir el pebre roig, el vi blanc i el vinagre. Deixar coure dos o tres minuts per evaporar l'alcohol i posar la tonyina a la paella. Deixar-ho un parell de minuts i abocar tot el contingut a una safata. Deixar reposar fins l'endemà, ja que l'escabetx queda més bo.




Cap comentari:

Publica un comentari