13 de nov. 2018

Muntanyetes de xocolata i fruits secs





Ingredients:
  • 100 grs de xocolata negra de cobertura
  • 50 grs de xocolata amb llet de cobertura
  • 1 nou de mantega
  • 75 grs d’avellanes torrades
  • 75 grs d’ametlles torrades
  • 25 grs de papaia deshidratada (també es pot posar panses i qualsevol fruita deshidratada que ens agrade.)




Elaboració:

Fondre al bany maria (per separat) les xocolates. Barrejar-les i afegir la nou de mantega.

Trossejar les avellanes i ametlles (que no queden trossos massa menuts).

Afegir els fruit secs i la papaia a les xocolates i barrejar bé.

Amb una cullera, fer muntanyetes damunt de paper de forn. Deixar refredar, si ho posem a la nevera serà molt més ràpid.

Opcional: afegir una mica de sal Maldon damunt de les muntanyetes

Cap comentari:

Publica un comentari