Ingredients per a 12 canelons
Per a la pasta dels canelons:
- 100 grs de farina normal
- 100 grs de semolina
- 2 ous
- 2 cullerades d'oli d'oliva
Per al farcit:
- 4 carxofes
- 2 cues de rap
- 10 llagostins
- Sal i oli
Elaboració
Preparar les plaques dels canelons. Barrejar els ingredients, pastar-ho fins que quede una massa fina i elàstica. Embolicar amb paper film i reservar a la nevera durant 30 minuts. Donar forma a les plaques i posar a bullir 2/3 minuts amb aigua salada. També es pot fer
Es pot fer amb pasta fresca o comprar les plaques de canelons seques.
Per al farcit:
Fregir per separat el rap, els llagostins i les carxofes. Sobretot, s'han d'escorrer bé les carxofes, per treure l'excés d'oli. Deixar refredar i tallar a dauets o a la mida que més us agrade.
Opcional: Si ho prefereiu també es pot fer un sofregit amb una mica de ceba i tomata i barrejar-ho amb els dauets de peix i carxofes, per tal de lligar i donar una mica de consistència al farcit.
Farcir les plaques dels canelons i posar-los en una safata. Cobrir d'una betxamel lleugera i espolsar amb una mica de formatge o pa ratllat, en aquest cas, nosaltres li vam posar pa ratllat.
Coure al forn durant uns 15 minuts a 180º i gratinar 2/3 minuts, el temps dependrà sempre del funcionament del vostre forn.
Trobo que deuen d’estar bonisims.
ResponEliminaI’m much pleased with your good work. you have good knowledge for article writing and this article is amazing. I am waiting for your next article…. Thank you so much
ResponEliminavg247 news|gamesweekly