16 de des. 2020

Canelons de carxofa i xampinyons


 Ingredients per a 4 persones:

  • 6 carxofes
  • 200 grs de xampinyons
  • 1 pit de pollastre
  • 2 porros
  • Sal, pebre i oli d'oliva extraverge
  • Plaques de canelons

Elaboració:

Netejar i tallar les carxofes a grills. Fregir-les a foc suau en una mica d'oli d'oliva i reservar. Fer el mateix amb els xampinyons. Sofregir el porro tallat en juliana.
Tallar a dauets el pollastre i reservar.

Posar tots els ingredients a un robot o batedora i triturar. Deixar refredar. Si quedés molt consistent, es pot amorosir posant una mica de salsa beixamel.

Bullir les plaques de canelons. Un cop s'hagin refredat, farcir-les amb la massa.
Preparar la salsa beixamel.
Posar els canelons en una safata per anar al forn, cobrir amb la beixamel i per acabar, espolsar una mica de formatge ratllat al damunt.

Coure a 170º durant 15 minuts i gratinar durant un parell de minuts.













Cap comentari:

Publica un comentari