16 de des. 2020

Cóc amb xocolata i taronja confitada

 


Ingredients:

  • 4 ous
  • 4 gotets farina normal*
  • 3 gotets sucre
  • 1 gotet suc de mandarina*
  • 1 copeta de Pedro Ximénez*
  • 1 gotet d'oli de girasol
  • 1 sobre llevadura. Royal
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • Taronja confitada i xocolata al gust.

Elaboració:

Separar les clares dels rovells.

Muntar les clares a punt de neu. Reservar.

Batre els rovells amb el sucre, afegir el suc de la mandarina, el vi, la canyella i l'oli de girasol. 

Barrejar la llevadura en pols amb la farina i incorporar a la mescla, ajudant-mos d'un colador per evitar que es faci grumolls. Mesclar bé.

Incorporar a la massa les clares muntades a punt de neu amb molt de compte. 

Per últim, efegir els trossets de taronja confitada i la xocolata.

Coure al forn a 160° durant 50 minuts, temperatura dalt i baix, sense ventilador.

Espolsar amb sucre llustre.


*la mida del gotet és 125ml
*el suc de mandarina es pot substituir per suc de taronja
*el vi dolç Pedro Ximénez es pot substituir per rom o un vi dolç












Cap comentari:

Publica un comentari