16 de febr. 2021

Fideus amb sípia i llagostins

 


Ingredients 2 racions:

  • 1 sípia
  • 6 llagostins
  • Mitja ceba
  • 1 primentó verd
  • 3 grans d'all
  • 3 nyores
  • 1 culleradeta de pebre roig
  • Tomata triturada
  • Julivert
  • 1 litre de brou de peix
  • 200 grs de fideus del n.4
  • Oli d'oliva
  • Sal


Elaboració:

Posar oli a una paella i enrossir els llagostins. Reservar. A la mateixa paella, rossejar la sípia tallada a trossets. Quan estigue rossa, afegir el primentó i la ceba i deixar que es vagi fent el sofregit. Afegir dos grans d'all trinxats i una mica de julivert. Quan els alls comencen a agafar color, afegir la polpa de les nyores, el pebre roig i per últim, la tomata triturada.
Deixar que es faci el sofregit a foc moderat.

Incorporar els fideus i rossejar-los perquè es vagin mesclant amb el sofregit. Afegir el brou i deixar coure el temps indicat pel fabricant o quan veiem que estan cuits. Cinc minuts abans de tancar el foc, afegir la picada que haurem fet amb un gra d'all i una mica de julivert. Per últim, posar els llagostins que teníem reservats a la paella.





















Cap comentari:

Publica un comentari