- Abadejo en suc
- Abadejo amb carxofes
- Abadejo (bacallà) a la llauna amb fesolets
- Abadejo (bacallà) al forn amb primentons
- Abadejo (bacallà) amb porros i cebes tendres
- Abadejo (bacallà) de Setmana Santa
- Albergínies escabetxades en conserva
- Albergínies farcides
- Allioli de codony
- Amanida d'enciams amb vinagreta de melmelada de primentons
- Amanida de carxofes i llagostins del Delta
- Amanida de cigrons amb escabetx de pollastre a la provençal
- Amanida de fesolets i cansalada
- Amanida de patata i pernil d'ànec del Delta de l'Ebre
- Amanida de tomàquets cirera i formatge fresc
- Ametllats
- Arròs amb abadejo (bacallà), espinacs i fesols
- Arròs amb bacallà i carxofes
- Arròs amb bolets secs i xampinyons frescos
- Arròs amb botifarra negra i carxofa
- Arròs caldós de marisc
- Arròs amb abadejo i coliflor
- Arròs amb conill i caragols
- Arròs amb conill i rovellons
- Arròs amb corder i carxofes
- Arròs amb costella de tossino i castanyes
- Arròs amb costella i cargols
- Arròs amb calamarsons i alls tendres
- Arròs de muntanya
- Arròs amb escamarlans i cloïsses
- Arròs amb favetes i carxofes
- Arròs amb galeres
- Arròs amb gambes i calamars
- Arròs amb llamàntol
- Arròs amb llonganissa, carxofes i favetes
- Arròs amb pollastre i verdures
- Arròs amb popets
- Arròs amb romesco
- Arròs amb sípia i carxofes
- Arròs amb verdures i pit de pollastre
- Arròs bullit
- Arròs caldós amb bolets
- Arròs caldós amb bacallà, coliflor i carxofa
- Arròs caldós amb costella i caragols
- Arròs de tardor
- Arròs, fesols i col
- Arròs melós amb galeres i carxofes
- Arròs melòs de polp
- Arròs negre amb sípia i xirles
- Arròs pairal
- Arròs sec amb picada
B
- Bacallà (abadejo) a la llauna amb fesolets
- Bacallà (abadejo) al forn amb primentons
- Bacallà (abadejo) en suc
- Bacallà (abadejo) amb carxofes
- Bacallà (abadejo) amb porros i cebes tendres
- Bacallà (abadejo) de Setmana Santa
- Baguettes rústiques
- Bajoques ben acompanyades
- Bajoques saltades amb pernil salat
- Bescuit gelat de turró de Xixona
- Bledes de penca roja en conserva
- Borraines
- Braç de patata estelat
- Braç fred de patata amb alberginya i primentó escalivat
- Bròquil mudat (o crema de bròquil amb tòfona)
- Brossat amb codonyat
- Brossat amb xips d'albergínia
- Bunyols de carbassó i formatge
C
- Calamars a la romana
- Calamarsets de Sant Carles de la Ràpita a la planxa amb picada d'all i julivert
- Canelons de carn
- Canelons de carxofa i llagostins
- Canelons farcits de rovellons i albergínies
- Cap de llom de porc amb salsa
- Carabassa rostida amb formatge de cabra
- Carbassó arrebossat farcit de pernil salat
- Carpaccio de figues amb encenalls de foie i vinagreta de melmelada de figues
- Carquinyols
- Carquinyols de xocolata
- Carquinyols de tomàquets secs i formatge curat de cabra
- Carxofes arrebossades
- Carxofes confitades amb oli
- Carxofes en conserva
- Carxofes estofades amb pernil
- Ceba confitada en conserva
- Cigrons a la catalana
- Cigrons amb bacallà i espinacs
- Cigrons amb bacó i ceba morada
- Cigrons amb pernil i primentons del piquillo
- Cintes de pasta amb musclos
- Cóc d'ametlla
- Cóc de iogurt amb maçanes
- Cóc de iogurt dos colors
- Cóc de llet
- Cóc de llet amb melmelada de préssec i pinyons
- Cóc de maçana de l'agredolç
- Cóc de taronja
- Coca d'albercocs
- Coca de carxofa i cansalada fumada
- Coca de ceba i xampinyons
- Coca de cireres
- Coca de codonys
- Coca de crema
- Coca de llom i verdures
- Coca de pa d'orenga amb llom i pebrots
- Coca de Sant Joan
- Coca de sobrassada
- Coca (mini) de verdures amb bonítol en escabetx
- Codonyat
- Col sofregida i sardina de casco
- Confitura de carabassa (cabell d'àngel)
- Confitura de moniatos
- Conill amb xocolata
- Coquetes de Sant Antoni de Benicarló
- Coquetes de sagí i ametlla
- Coquetes de Sant Blai
- Corassons
- Crema de coliflor amb llagostins de Sant Carles de la Ràpita
- Crema de mango i iogurt
- Crema de Sant Josep/Crema catalana
- Croquetes d'albergínia
- Croquetes de bacallà
- Croquetes de pernil salat i porro
- Ensaïmada
- Ensaïmada de figues i sobrassada
- Ensaïmada de sobrassada
- Escabetx de verdures
- Espaguettis amb galeres i primentó roig
- Espaguettis amb salsa pesto
- Espaguettis amb salsa pesto de primentó del piquillo
- Espatlla de corder a la mostassa
- Espatlla de corder al forn
- Espirals amb rovellons i tomatetes
F
- Fesolets amb cloïsses i carxofa
- Fesols amb bledes
- Fesols del ganxet amb abadejo i espinacs
- Fesols negres amb verdures
- Farcellets de col amb botifarra i llagostins
- Fideuada
- Fideuada de verdures acabades de collir
- Fideus a la cassola amb pollastre, carxofa i bròquil
- Figues amb iogurt grec
- Figues confitades amb vinagre
- Filet de porc al vi negre de la Terra Alta
- Flam de cafè
- Fogasseta del Dijous Jarder
G
- Galantina de pollastre
- Galeres al forn
- Galetes de xocolata i fruits secs
- Guisat de patata amb coll de corder
- Guisat de patata, carxofes i corder
L/LL
- Lasanya d'albergínies, pernil i mozarella
- Lasanya de peix
- Limoncello
- Llagostins de Sant Carles de la Ràpita al conyac
- Llom de rebost
- Llonganissa de Graus al forn
- Lluç al forn
M
- Mamelletes de Santa Àgueda
- Mandarines confitades amb cobertura de xocolata
- Mandonguilles amb salsa
- Mandonguilles amb salsa de tomàquet
- Mandonguilles amb sípia i picada de xocolata
- Melmelada d'albergínies
- Melmelada de carlota i taronja
- Melmelada de ceba al Pedro Ximénez
- Melmelada de figues (figat)
- Melmelada de kumquat
- Melmelada de kumquat, taronga i gingebre
- Melmelada de llima i gingebre
- Melmelada de maçana amb gingebre i canyella
- Melmelada de maçanes de l'agredolç
- Melmelada de maçanes golden
- Melmelada de maduixot
- Melmelada de pera
- Melmelada de préssec
- Melmelada de primentó escalivat
- Melmelada de primentó verd
- Melmelada de pruna morada
- Melmelada de taronja
- Melmelada de taronja amarga
- Melmelada de tomata
- Menjar blanc
- Milfulls de maçana i crema cremada
- Mini hamburgueses amb carxofa i formatge
- Mones de Pasqua
- Mousse de iogurt de llimona
- Muntanyetes de xocolata i fruits secs
- Musclos del Delta de l'Ebre al vapor
N
O
P
- Pa amb tomàquets secs i orenga
- Pa integral (de motlle)
- Pa de iogurt "Khachapuri"
- Pa d'orenga
- Pa de romer i alls confitats
- Pa de sègol (amb preparat de farina)
- Pa que fem a casa, el
- Pa sucat amb maduixots
- Panellets
- Panets i hamburgueses casolanes
- Panoli (amb farina d'ametlla)
- Pasta amb bolets i albergínies
- Pasta amb butifarra d'arròs i carxofa
- Pasta amb carxofa i cansalada fumada
- Pasta amb pollastre i verduretes (tortiglioni)
- Pasta amb rap de Sant Carles de la Ràpita
- Pasta (espirals) amb rovellons i tomatetes
- Pasta amb salsitxes i carabassons
- Pasta fresca amb botifarra i carxofes
- Pasta fresca de borraines amb saltat de xampinyons
- Pastís amb taronges
- Pastís de crema i fruites
- Pastís de formatge
- Pastís de maçana
- Pastís de maçana II
- Pastís de moniato
- Pastís de patata i carn picada de vedella dels Ports
- Pastís de pera
- Pastissets de brossat
- Pastissets de cabell d'àngel
- Pastissets de xocolata
- Patates especiades
- Patates farcides
- Paté d'albergínia
- Paté d'albergínia escalivada
- Paté de primentó escalivat
- Pebrots d'envinagrar del Mas del Molinàs
- Peus de porc amb salsa
- Pilotes amb salsa de tomàquet
- Pit de pollastre farcit
- Plumcacke
- Pollastre a l'antiga
- Pollastre a la catalaneta
- Pollastre a la cassola amb clau d'olor
- Pollastre a la cassola amb picada d'ametlles
- Pollastre a la cervesa negra
- Pollastre amb carxofes i patates
- Pollastre amb escamarlans
- Pollastre amb maçanes i canyella
- Pollastre amb samfaina
- Pollastre especiat al forn
- Polpets amb patates
- Polpets de Sant Carles de la Ràpita amb ceba
- Polvorons d'ametlla
- Primentons verds farcits
R
- Raïm en almívar
- Raviolis de brossat
- Rigatoni amb carxofa i pernil salat
- Rodó de vedella dels Ports
- Rodots
- Rotllos de Sant Antoni
S
- Salmó al forn amb primentó escalivat
- Salsa pesto
- Salsitxes amb mostassa al forn i verdures a la planxa
- Sardines en escabetx
- Sípia estofada amb carxofes
- Sofregit
- Sultanes de coco
- Suquet d'escrita
T
- Taronja amb mel i mistela
- Tatín de maçana
- Tomates cirera assecades amb oli d'oliva i orenga
- Torrada de mouse de foie amb carxofa
- Torradeta d'anxoves amb tomatetes confitades
- Tortell de Reis
- Trena de brioix
- Trena de pasta de full farcida de cabell d'àngel i nous
- Trena de pasta de full farcida de carxofa i cansalada fumada
- Trena de pasta de full farcida de porros, xampinyons i formatge gorgonzola
- Trottole amb saltat de primentons i pollastre
- Truita de calçots i ventresca de tonyina
- Turró de crema cremada
- Turró de massapà amb fruites confitades
- Turró de Xerta
- Turró negre
V
- Vedella estofada amb vi negre de la Terra Alta
- Vedella amb avellanes i xampinyons
- Vinagre de magranes
X
Em dic Dorita i trobo que les teves receptes,son faciles de fer i en productes que podem trobar a quansevol lloc, jo ja ne he probat unes cuantes i la veritat son bonissimes, moltes gracies.
ResponEliminaGràcies Dorita per visitar el bloc. Continuarem publicant receptes per a que, si en teniu ganes, les pugueu fer a casa vostra.
Eliminasoc del delta i hi han plats de la meua infancia quin recors ara li faix a la meva filla gracies
ResponEliminaMe'n alegro que t'hagi agradat el bloc. BenRemenat és un recull de la cuina que fem a casa. Falten alguns plats molt característics del Delta, alguns els anirem posant més endavant. Altres, ja veurem, perquè tot el que publiquem després ens ho mengem, és el nostre dinar o sopar i com sol passar, i ja se sap, sempre guanyen els plats que més ens agraden.
EliminaSalutacions!
Hola. Primer que tot m agrada moltissim el teu blog. Res era per dir te que al clicar damunt d una recepta surt una altra. Mha passat en moltes receptes en los,atmetllats, panoli, nevaditos... T agrairia molt si ho puguesses arreglar. Gracies
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per compartir totes aquestes receptes i aquest coneixement! Realment m'encanta el vostre blog i l'estic recomanant a familiars i amistats. Feia temps que buscava receptes que combinessin tradició, proximitat i originalitat!
ResponEliminaA més a més, quan he vist que sou de les Terres de l'Ebre, me n'he alegrat moltíssim. Hi vaig viure uns anys i sento nostàlgia quan no puc venir de visita. Així almenys recordo els sabors de la gastronomia ebrenca! Jejeje
Salut!
Moltes gràcies a tu per seguir-nos!.
Elimina